mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Batoh SPOKEY Bolzano Eko

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Batoh SPOKEY Bolzano Eko - Základní informace

Turistický a sportovní batoh Spokey EKO BOLZANO má objem 25 l, díky čemuž je ideální pro turistiku nebo jiné sportovní aktivity. Je to produkt z řady EKO – byl vyroben z ekologických materiálů! Na výrobu 1 batohu bylo použito v průměru 35 plastových láhví.

Batoh Spokey BOLZANO EKO se skvělé hodí pro městské výlety, dlouhé procházky a během různých sportovních aktivit. I když jste mimo domov, díky batohu BOLZANO, můžete mít své nejdůležitější věci vždy s sebou.

Kvalita a technologie
Batoh BOLZANO EKO je velmi praktický! Jeho objem a rozměry vám umožní zabalit si nejnutnější věci, které budete potřebovat během výletu, a zároveň nepředstavuje velkou zátěž během nošení. Batoh Spokey BOLZANO EKO byl vyroben z nejkvalitnějších materiálů s využitím recyklovatelných láhvi, což zajišťuje jeho všestrannost a odolnost vůči mechanickému poškození a nepříznivým povětrnostním podmínkám. Je odolný a lehký zároveň. Batoh má mnoho kapes a přihrádek, které vám usnadní vnitřní uspořádání a organizaci vašich věcí. Batoh má vysoce kvalitní zipy, které jsou odolné proti mechanickému poškození.

Objem a komfort
Funkčnost batohu Spokey BOLZANO EKO začíná u objemu 25 litrů, který vám umožní zabalit si veškeré potřebné věci na turistiku nebo víkendový pobyt. Je určen pro každodenní použití – pro dlouhé procházky, pro cesty na bazén nebo do posilovny. Použitý nosný systém vám umožňuje rovnoměrné rozložení zátěže a díky regulaci si můžete batoh přizpůsobit přesně podle vašich potřeb. Unikátní design a promyšlený střih mu dávají jedinečný vzhled.

Vyroben z recyklovaného plastu!
Po celém světě se produkuje velké množství plastů, které znečišťují naše životní prostředí. Odhaduje se, že do roku 2050, v přepočtu na hmotnost, bude v oceánech více plastů než ryb. Plast je materiál, který se v přírodě rozkládá více než 500 let. Jedná se o globální problém, který společnými silami můžeme ovlivnit. Prvním krokem k záchraně naší planety musí být změna našeho přístupu, našich návyků….a recyklace! Spokey se připojuje k misi ochrany životního prostředí, a proto k výrobě naší linie EKO využíváme recyklovatelný plast.

Technická data:
- batoh z řady EKO
- na výrobu 1 batohu bylo v průměru použito 35 plastových lahví
- materiál: RECYCLE 600D + PU COATED 210 LINING
- rozměry: 48 x 31 x 17 cm
- objem: 25 l
- maximální nosnost: 15 kg
- vysoce kvalitní zipy

Balení:
  • hmotnost balení: 1 kg

Batoh SPOKEY Bolzano Eko - Parametry

Druh:
Druh:
Určení:
Určení:
Objem:
Objem batohů:
Použití a druh batohu:
Druh batohu:
Barva:
Barva:

Batoh SPOKEY Bolzano Eko - Recenze (0)

Batoh SPOKEY Bolzano Eko - Otázky a odpovědi (0)