mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Gril CAMPINGAZ Attitude 2go - na plynovou kartuš

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (10)
Otázky a odpovědi (1)

Gril CAMPINGAZ Attitude 2go - na plynovou kartuš - Základní informace

Nový stolní plynový gril, který potěší každého, i když nemá zahradu nebo velké prostory pro grilování. Verze na kartuši má připojovací sadu součástí balení. Hořák Blue Flame z aluminizované oceli zajistí úsporu plynu a vynikající výkon s rovnoměrnou distribucí tepla po celé grilovací ploše. Nečistoty a šťávy z grilování lze pohodlně zachytit do odpadního šuplíčku, který se vysouvá zepředu grilu a výborně se čistí. Čistění rychle a jednoduše!

Technická data:
- výkon hořáků: 2,5 kW
- spotřeba plynu 182 g/h
- grilovací plocha: rošt, litina se smaltovanou úpravou
- rozměr grilovací plochy: 48 x 26 cm 1200 cm2
- piezo zapalování
- hmotnost grilu: 13 kg
- rozměry grilu 59 x 52 x 36 cm



Balení:
  • hmotnost balení: 13 kg

Gril CAMPINGAZ Attitude 2go - na plynovou kartuš - Parametry

Druh: Plynové grily:
Výkon plynových grilů:
Spotřeba plynu:
Materiál roštu:
Materiál roštu:
Pojezdová kolečka :
Pojezdová kolečka:
Ne
Hmotnost:
Hmotnost:

Gril CAMPINGAZ Attitude 2go - na plynovou kartuš - Recenze (10)

Hodnocení produktu
10 zákazníků hodnotilo produkt
100%zákazníků doporučuje produkt
Petr B.
07.07.2022
Předchozí zkušenost se značkou Campingaz. Rychlost zahřátí a rozložení tepla. Snadná údržba . Používám několikrát týdně.
Skladnost
Rychlost a spolehlivost grilu je na jedničku. Jen ta skladnost je špatná. Možná při příští variantě, zkuste oslovit výrobce karavanů a obytných aut. Jistě vám poradí. Například, že -2cm na výšku změní možnost ukládání. Oni dva centimetry jsou problém jak v policích, tak i v prostoru v sedačce. Škoda, jistě bych jej využil podstatně více a konečně bych odložil elektrický gril.
Odpověď e-shopu:Dobrý den,
děkujeme za vaši recenzi. Jsme rádi, že jste s nákupem na našem eshopu spokojeni!

Tým Master Sport
Klarisska
07.07.2022
Stabilní
Údržba
Snadná obsluha
Je těžší
Zatím nemám co vytknout. Gril je rychlé nahřátý, dlouho udrží teplotu, maso se na něm nepřipaluje, snadno se udržuje, je nám skvělým pomocníkem při cestách pod stan.
Odpověď e-shopu:Dobrý den,
děkujeme za vaši recenzi. Jsme rádi, že jste s nákupem na našem eshopu spokojeni!

Tým Master Sport
Martin G.
07.07.2022
Stolní přenosný plynový gril Campingaz Attitude 2go CV určitě potěší nejednoho milovníka grilování .Výhodou je nízká hmotnost 13 kg,což i díky kompaktním rozměrům je gril ideální volba do kempu,na různé výlety,piknik,ale též samozdřejmně na terasu nebo třeba i na balkon,dá se používat prakticky všude.Při pořízení nevyžaduje žádné záludné montáže a zbytečnosti,jednoduchý provoz.Co se týče zpracování a konstrukce grilu ,která je masivní a kvalitní,nabízí krásný uhlazený design,s povedeným ručičkovým teploměrem na předním víku.Jak už jsem na začátku zmínil gril je plynový,v tomto případě používáme kartuš,tu když vyprázdníte lze ji dokoupit kdekoliv na cestách,třeba v hobby marketu,připojovací sada je součástí balení.Pro zapálení plamene nám pomáhá vestavěný piezoelektrický zapalovač,otočné kolečko pro regulaci hořáku Blue Flame z nerezové oceli,ten nám zajistí úsporu plynu a vynikající výkon s rovnoměrnou distribucí tepla po celé grilovací desce,ta je vyrobena z litiny a navíc je posmaltována,co do velikosti desky jsem mile překvapen je více než dostačující.Nečistoty a šťáva z grilování se jednoduše zachytí do odpadního šuplíku, který se vysouvá zepředu grilu a skvěle se čistí.Co dodat,pamatujte že k dobrému grilování potřebujete nejen kvalitní gril ale také rodinu či kamarády se kterými můžete sdílet své kulinářské umění.
Odpověď e-shopu:Dobrý den,
děkujeme za vaši recenzi. Jsme rádi, že jste s nákupem na našem eshopu spokojeni!

Tým Master Sport
Stanislav P.
06.07.2022
Tento produkt mě zaujal kvůli snadnému použití a nízké hmotnosti
snadno přenositelný
žádná montáž snadno připraveno ke grilování
rychlé zapojení ke kartuši
celkem lehký na přenos
rychlé rozpálení teploty
gril má odkapávač
bez výhrady
Gril se snadno používá,dobře se čistí a jeho obsluhu zvládne úplně každý.Chválím jednoduchou regulace hořáku intenzity pomocí kolečka. Gril sem snadno zapnul,nebyla potřeba žádná montáž,pouze sem nandal rošt a zapojil kartuši. Výhodou je že se dá kdekoliv dokoupit kartuše na plyn je běžně v hobby marketech. Hořáky Blue fame z nerezové oceli ohřívaly maso rovnoměrně, gril má pěkný ručičkový teploměr, teplota ve grilu vystoupala rychle. Maso bylo z grilu výborné. Líbila se mi grilovací deska, která je vyrobená z litiny a je posmaltovaná. Celkově se mi líbí nižší hmotnost grilu kvůli přenositelnosti. Gril se mi zdál dobře zpracován do nejmenších detailů, chválím hlavně odkapávač na tuk.Gril je v této cenové úrovni špička mezi poměrem cena/výkon.
Odpověď e-shopu:Dobrý den,
děkujeme za vaši recenzi. Jsme rádi, že jste s nákupem na našem eshopu spokojeni!

Tým Master Sport
David Š.
06.07.2022
Skvely grill, maso a klobasky stavnate, Krásně mekka kukurice, snadne vycisteni grillu, vsem doporucuji... Nasledujici tyden jsme grilovali jeleni klobasy, lososa a kureci palicky. Moc doporucuji
nejsou
Výborné
Odpověď e-shopu:Dobrý den,
děkujeme za vaši recenzi. Jsme rádi, že jste s nákupem na našem eshopu spokojeni!

Tým Master Sport
Lola B.
02.06.2022
Přenosný
Již složený
Rychlý nárůst teploty
Rovnoměrné rozložení tepla
Odkapávač
Rozměr grilovací plochy
Snadné připojení kartuše
cena kartuší
Přenosný gril Attitude 2go na plynovou kartuši jsme pořídili před odjezdem do Holandska, kde jsme s mobilhomem cestovali přes kempy. Díky jeho skladnosti nezabere moc místa, je vždy složený, takže ho stačí pouze vytáhnout, připojit kartuši a gril je rozžhavený ve chvilce. Teplota je rovnoměrně rozložená, takže můžete maso, zeleninu či bagetky rozložit po celé ploše. Při odkapávání nevychází žádný nepříjemný kouř, olej odkapává do mističky a jídlo je velmi chutné a dobře propečené. Litinové mřížky se snadno čístí, nic se na ně nelepí a mají optimální rozložení. Ačkoli se jedná o přenosný gril, má okolo 13 kg, takže žádný kousek k odfouknutí, ale stabilní kvalitní gril, který má mimojiné i velmi pěkný, elegantní design. Je to perfektní parťák na kempování, na menší terasu a nebo jako doplňkový gril.
Odpověď e-shopu:Dobrý den,
děkujeme za vaši recenzi. Jsme rádi, že jste s nákupem na našem eshopu spokojeni!

Tým Master Sport
Martin K.
27.05.2022
kompaktní rozměry
dobré použité materiály
litinový rošt
rychlé nahřátí
snadné čištění
jeden okruh topné spirály
jedna výšková úroveň
nelze připojit více druhů bomby
Překvapilo nás, co se může skrývat v málem grilu a ještě navíc když je připojen na kempingovou PB láhev. No v tom je ten vtip, gril si totiž bereme sebou na kempování, do parku na piknik s kamarády. Dá se vzít téměř všude a svoji parádu předvede i ve větším počtu strávníků. Rychlé nahřátí a udržování teploty klidně po dobu 2h je vcelku slušná výdrž. Materiály z kterých je gril vyroben jsou prvotřídní a vydrží i hrubší zacházení. Gril je dodán v celosloženém stavu, takže stačí vybalit, připojit PB láhev a můžete grilovat.
Odpověď e-shopu:Dobrý den,
děkujeme za vaši recenzi. Jsme rádi, že jste s nákupem na našem eshopu spokojeni!

Tým Master Sport
Vojtěch T.
25.05.2022
rozměry
hmotnost
rozvod tepla
jednoduchost zapojení
nelze vyjmout hořák a pohodlně vyčistit vnitřní mísu
Na montáž grilu a zapojení plynové kartuše nemusí být člověk instalatér. Zvládne to s trochou nadsázky i malé dítko a celá operace netrvala déle než pár minut od vybalení. Hmotnost jsem čekal nižší, ale není to nic tragického, pokud se přepravují rošty zvlášť, tak nemá problém ani žena a ještě si píská.
První rozpálení na jedno zmáčknutí, nechal jsem cca 30 minut vypalovat rošty. Už během krátké chvilky teploměr na víku ukazoval teplotu kolem 300 °C. což mě mile překvapilo.
Bál jsem se velikosti grilovací plochy, ale vejde se najednou 6 velkých kousků krkovice, asi 250 g, a to bohatě pro běžnou rodinu stačí. Teplota super, za 10 minut byly steaky hotové a všem chutnalo.
Při dalších grilováních se ukázalo, že přibližně do 7 cm od regulátoru je teplota menší, cehož jsme ve finále využili na grilování zeleniny nebo sýrů, takže to vůbec není na závadu, možná spíš naopak.
Jednu hvězdu dávám dolů kvůli čištění vnitřku grilu, jelikož se hořák nedá vyndat, nelze vnitřní mísu pohodlně odmočit a umýt, ale vcelku s tím člověk zápolí.
Celkově jsem však velmi spokojen a na rychlou grilovanou večeří nebo kempování je gril plně dostačující.
Odpověď e-shopu:Dobrý den,
děkujeme za recenzi. Jsme moc rádi, že jste s nákupem spokojeni!

Tým Master Sport
Jan K.
20.05.2022
skladný
rychle nahřátý
rovnoměrné teplo
výměna kartuše
cena kartuše
Hledal jsem něco kompaktního a bezpečného a tento grill vyhrál a velmi mile překvapil. Jednoduchý provoz, ideální pro 3-4 lidi a v případě nutnosti je možné ho vzít na piknik sebou.
Rošty jsou kvalitně zpracované a i design je krásný.
Všem co nepotřebujou brutální velkou grilovačku a chtějí náhradu za uhlí, tak doporučuji.
Petra S.
01.05.2022
Snadná obsluha i velikost grilu, rychlé zahřátí i rovnoměrné propečení
Žádné
Velice nám vyhovuje velikost grilu, který můžeme používat na balkoně i převézt s sebou na chatu. Obsluha je snadná, gril se velice rychle rozehřeje a propéká rovnoměrně a rychle.

Gril CAMPINGAZ Attitude 2go - na plynovou kartuš - Otázky a odpovědi (1)

Kohut A.
10.03.2024
Dobrý den,
propojovací sada s kartuši je součást dodávky grilu?Mám již propojovací sadu i s ventilem pro 2kg bombu,lze kombinovat s tímto druhem grilu?
Odpověď e-shopu:Dobrý den,
tato verze na kartuši má připojovací sadu součástí balení.

S pozdravem tým MASTERSPORT