mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Ortéza na koleno s postranními kovovými lamelami OPROtec - S

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Ortéza na koleno s postranními kovovými lamelami OPROtec - S - Základní informace

Hledáte kolenní ortézu např. na lyžování? Nebo jste podstoupili operaci a potřebujete kolenní oporu, abyste obnovili sílu a stabilitu kloubu? Ať už je problém jakýkoliv, řešením je OPROtec ortéza s postranními kovovými výztuhami.

K čemu ortéza slouží?
Ortéza s kovovými výztuhami je navržena tak, aby poskytovala úlevu, ochranu a podporu při každém kroku. Sklopná kolenní ortéza využívá tepelné stlačení k obepnutí kloubu, zvyšuje sílu, stabilitu a průtok krve. A se systémem snadného přizpůsobení, který se formuje buď do levého, nebo pravého kolena, můžete ortézu během několika vteřin nasadit, čímž získáte okamžité pohodlí na cestách.

Komu je ortéza určena?
Tato kolenní ortéza je ideální pro každého, kdo potřebuje silnou a robustní kolenní ortézu pro lyžování. Pohodlné provedení udržuje váš kloub v teple v zimních podmínkách, zatímco kovové výztuhy zvyšují stabilitu a podporu - což vám umožní co nejlépe si užít samotné lyžování. Stejně jako nabízí úlevu při lyžování, může také pomoci obnovit stabilitu po vážném zranění kolene, nebo po operaci. Od prasknutí předního zkříženého vazu (ACL) až po podvrtnutí středních vazů kolene je kolenní ortéza navržena tak, aby poskytovala pohodlí, úlevu a stabilitu v každé fázi zotavení. Naše nejodolnější podpora kolen, kolenní ortéza s kovovými výztuhami je ideální pro zlepšení stability kolene po mediálním (vnitřním), nebo postranním (vnějším) zranění kolenního vazu a tam, kde je v koleně mírná artritida. Kolenní ortéza může být také použita v řadě dalších sportů, jako je fotbal, ragby a lyžování.

Rozlučte se s bolestí kolene a obnovte sílu a stabilitu pomocí OPROtec kolenní ortézy s kovovými výztuhami.

Technická data:
- velikost: S



Balení:
  • hmotnost balení: 0.15 kg

Ortéza na koleno s postranními kovovými lamelami OPROtec - S - Parametry

Typ: Pevnost: Velikost:
Velikost:

Ortéza na koleno s postranními kovovými lamelami OPROtec - S - Recenze (0)

Ortéza na koleno s postranními kovovými lamelami OPROtec - S - Otázky a odpovědi (0)