mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Plovací vesta AGAMA dětská růžová 3-6 (18-30 kg)

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Plovací vesta AGAMA dětská růžová 3-6 (18-30 kg) - Základní informace

Agama přináší horkou novinku, kterou pro vás šijeme přímo v České republice. Dětská plavecká vesta Agama je plovací pomůcka pro výuku plavání, certifikovaná dle normy EN 13138-1.

Vestička na plavání je skvělá možnost, jak vaše ratolesti seznámit s vodou a naučit je plavat. Plavecká vesta pro děti je plavecká pomůcka, která se stane nedílnou součástí vašich vodních dobrodružství. Ať už máte v plánu bazén, jezero nebo dovolenou u moře, dětská plovací vesta vaše dítko udrží vždy v bezpečí. Neoprenová vesta k výuce plavání slouží jako pomůcka pro bezpečné koupání. Umožní plavání na bříšku i na zádech.

Vesta Agama navíc disponuje několika upínacími řemínky a přezkami s dětskou pojistkou. Díky těmto nastavitelným popruhům můžete vždy vše nastavit pro maximální komfort vašich dětí. Na zadní straně je vesta do vody vybavena úchytem pro snadnou změnu polohy malého plováčka rodičem či instruktorem. Mezinožní popruh na vestě pro děti disponuje pojistnou přezkou, aby si vaše dítko vestu nemohlo ve vodě samo rozepnout.

Vestička do vody je navržena podle vesty Michael Phelps, ale nejedná se o její kopii. Jedná se o český výrobek, který jsme vyrobili v našich podínkách s dostupnou technologií tak, aby konečná cena byla pro zákazníka přijatelná. Věk uvádíme pouze jako orientační, prosíme, abyste plavecké pomůcky pro své děti vybírali vždy dle váhy vašeho dítěte.

Plovací vesta není záchranným prostředkem. Slouží pouze jako pomůcka pro výuku plavání. Zároveň je dětská plavecká vesta Agama certifikována jako plavecká pomůcka určená k výuce plavání.

Technická data:
- velikost: 3-6 let (18-30 kg)



Balení:
  • hmotnost balení: 0.4 kg

Plovací vesta AGAMA dětská růžová 3-6 (18-30 kg) - Parametry

Podle určení:
Podle určení:
Podle velikosti:
Podle velikosti:
Zapínaní vesty :
Zapínání vesty:
Hmotnost vodáka:
Hmotnost vodáka:
Barva:

Plovací vesta AGAMA dětská růžová 3-6 (18-30 kg) - Recenze (0)

Plovací vesta AGAMA dětská růžová 3-6 (18-30 kg) - Otázky a odpovědi (0)