mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Popruh na jógu SPOKEY Home Jungle 300 x 3,8 cm

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Popruh na jógu SPOKEY Home Jungle 300 x 3,8 cm - Základní informace

Úkolem pásu na cvičení a jógu Spokey HOME JUNGLE je usnadnit provádění ásan a poskytnout oporu při udržení pozic. Díky němu můžete bez větší námahy zvětšit vlastní rozsah pohybu a udržet pružnost těla, což je na samém začátku vašeho jógového dobrodružství velmi obtížné. Popruh na jógu je klíčový při tréninku pro lidi, kteří potřebují podporu při zvětšování rozsahu pohybu, protože jde o prodloužení našich rukou.

Cvičení jógy má pozitivní vliv na naše tělo, motivuje nás k protahování a zvýšení výkonnosti. Umožní vám také najít si chvilku pro sebe – zklidnit se, uvolnit se, najít rovnováhu. Jóga pás vás podpoří při všech protahovacích cvičeních. Široký pás je vyroben z bavlny v moderním designu a umožňuje bezpečné a stabilní držení během tréninku. Dvojité kovové přezky slouží jako regulátory, kterými si můžete optimálně přizpůsobit délku pásu podle svých potřeb.

Podložky na cvičení, fitness vybavení a doplňky pro jógu přizpůsobené nejnovějším trendům ve světě sportu i designu. Nejnovější kolekce HOME JUNGLE kombinuje kvalitu a funkčnost s tajemnými květinovými motivy, což představuje nejlepší vybavení pro každou domácí posilovnu.

Technická data:
- materiál: bavlna
- rozměry: 300 x 3,8 cm



Balení:
  • hmotnost balení: 2 kg

Popruh na jógu SPOKEY Home Jungle 300 x 3,8 cm - Parametry

Popruh na jógu SPOKEY Home Jungle 300 x 3,8 cm - Recenze (0)

Popruh na jógu SPOKEY Home Jungle 300 x 3,8 cm - Otázky a odpovědi (0)