mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Rychleschnoucí ručník SPOKEY Hasbro My Little Pony

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Rychleschnoucí ručník SPOKEY Hasbro My Little Pony - Základní informace

Ve Spokey si vážíme každého okamžiku relaxace a dbáme na to, aby byl co nejpohodlnější a nejklidnější. Zvláště pak, pokud jde o odpočinek s dětmi. Proto sázíme na rychleschnoucí ručník Spokey My Little Pony. Bez ohledu na to, kde v letošním roce budete trávit čas, můžete si naplno a bezstarostně užít víkend nebo dovolenou. Vaše děti stráví chvíle plné radosti se speciálně navrženým rychleschnoucím ručníkem My Little Pony.

Rychleschnoucí ručník je nejlepším řešením během výletu s dětmi. Osvědčí se v mnoha situacích, nejen při odpočinku na pláži! Pro zajištění maximálního pohodlí a bezpečnosti, je rychleschnoucí ručník vyroben z mikrovláken, která velmi dobře absorbují vodu a nezadržují vlhkost a díky tomu nezadržují ani bakterie. Kromě toho schne 4x rychleji než klasické froté ručníky. Je velmi měkký a příjemný na dotek. Výjimečné barvy a unikátní design s My Little Pony zaujmou pozornost každého dítěte.

Navzdory velkým rozměrům (80 x 160 cm), zabírá ručník přibližně o 80 % méně místa než klasický froté ručník. Po složení je ručník tak malý, že si jej můžete vzít kamkoliv s sebou! Díky tomu ušetříte spoustu místa ve své piknikové tašce nebo v batohu do posilovny. Rychleschnoucí ručník můžete také použít jako plážovou deku.

Ručník je vyroben v souladu s normou EN 14362 – 1:2012 – je vyroben z materiálů, které jsou nejbezpečnější pro zdraví uživatelů.

Technická data:
- materiál: 80% Polyester / 20% Polyamid = 100% mikrovlákno
- lehký, rychleschnoucí, savý
- rozměr: L - 80 x 160 cm
- velký rozměr může sloužit jako plážová deka
- moderní a hravá grafika pro děti
- balen v praktickém obalu
- norma EN 14362 – 1:2012


Balení:
  • hmotnost balení: 0.5 kg

Rychleschnoucí ručník SPOKEY Hasbro My Little Pony - Parametry

Druh:

Rychleschnoucí ručník SPOKEY Hasbro My Little Pony - Recenze (0)

Rychleschnoucí ručník SPOKEY Hasbro My Little Pony - Otázky a odpovědi (0)