mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Board BEST Quija complete set - 129x39cm

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Board BEST Quija complete set - 129x39cm - Základní informace

Board BEST Quija complete set - 129x39cm

Skvělý výkon a manipulace.

Deska je navržena tak, aby vám pomohla posunout svou jízdu na další úroveň, Ouija umožňuje jakémukoliv riderovi rozvinout sebe sama.

Konstrukce s PRIMO dřevěným jádrem a s ABS hranami vytváří perfektní rovnováhu mezi výkonností a trvanlivostí. Počítačem řízené 3D tvarování umožnilo tenký profil hran a vylepšilo držení v proměnlivých podmínkách.

Strategicky umístěné lamináty skla v kombinaci se dřevem, udrží pop přesně tam, kde budete potřebovat, a zajistí vzletový odrazový můstek pro každý skok. Pokroková konkává a široký poloměr špičky včas pomůže zlepšit a naplánovat kontrolovaný odraz. Lehký ohyb desky vám pomáhá lehce zastavit rotaci triku a flex-tip design přispívá k tomu, aby každé přistání bylo jako po másle.

Ouija 09 obsahuje v kompletu: handle, ploutvičky, poutka a pady.

PRIMO dřevěné jádro - Vertikální laminátová konstrukce zakončená CNC nabízí křehkou manipulaci, úžasný pop a přesně takové množství tlumicí části, aby ulehčila i ty nejtvrdší nárazy. Variabilní umístění laminátu umožnilo dosáhnout ideální pevnost a pružnost boardu.

0-45-90 Vrstvení - Sloučením rozmanité hmotnosti biaxiální a uni-směrové látky, poskytne naše 0-45-90 vrstvení přesné ovládání od hrany po hranu, a zajistí přímé cítění a rychlou reakci na jezdcův pokyn.

Kontrolované zóny ohybu - Pečlivě zkombinovaná geometrie 3D jádra, orientace a poloha skleněných vláken umožňují návrhářům umístit pop a ohyb přesně tam, kde je potřeba pro zajištění nejjednoduššího a nejměkčího přistání.

Board BEST Quija complete set - 129x39cm - Recenze (0)

Board BEST Quija complete set - 129x39cm - Otázky a odpovědi (0)