mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Kolečkové brusle SPOKEY Skylar - vel. 41

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Kolečkové brusle SPOKEY Skylar - vel. 41 - Základní informace

Slalomové brusle SPOKEY Skylar nabízí střední kolečka s větším průměrem zvyšující manévrovatelnost bruslí.

Velmi vysoké technické parametry koleček o tvrdosti 85A výborně absorbují vibrace i na nerovném terénu, ložiska třídy ABEC 7 Chrom zaručují vysokou přesnost, díky čemuž jsou odolné a rychlejší. Díky použití hliníku CNC na podvozek jsou brusle lehčí, stabilnější a odolnější. Hliník CNC - podvozek je vyroben z jednoho kusu hliníku na numerických obráběcích strojích CNC, což zvyšuje životnost bruslí. AFS - vložka Fitness Air System se zvýšenou prodyšností zvyšují průchod tepla a vlhkosti. Heellock - speciálně vyprofilovaná vnitřní bota zamezuje pohybu paty během jízdy. Brusle jsou vyrobené s důrazem na každý detail. Extrémně přesné šití a vysoce kvalitní materiály dělají brusle velice pohodlné.

Pro mírně pokročilé a pokročilé bruslaře jsou slalomové brusle výborným řešením. Tyto brusle jsou předurčeny pro slalomovou jízdu mezi překážkami, což svými menšími koly blízko sebe umožňují. Dvojité spony a mikroregulace umocní komfort jízdy.

Kolečkové brusle jsou dnes jednou z nejoblíbenějších městských sportovních aktivit a vlastnit jeden pár kvalitních bruslí by měl každý aktivní člověk. Není nic jednoduššího, než si obout brusle a vyrazit na výlet s přáteli nebo rodinou. Bruslení si užijí jak děti, tak i dospělí, nezávisle na tom, jestli jezdíte vytrvalostní závody, nebo se projedete kolem domu. Dejte svému tělu potřebnou porci pohybu a spojte příjemný výlet se sportem, který je v dnešní uspěchané době tak důležitý.

K bruslím patří kvalitní příslušenství, které Vám zajistí potřebný komfort při projížďkách. Nezapomeňte si proto vybrat vhodné chrániče a sportovní oblečení.

Technická data:
- podvozek: CNC hliníkový
- ložiska: ABEC 7 Chrom
- kolečka: 76 - 80 mm, 85A PU, uložení slalom U
- vložka: Fitness Air System, Heellock
- zapínání: dvě dvojité spony, šněrování
- max. váha uživatele: 100 kg
- velikost: 41



Balení:
  • hmotnost balení: 3 kg

Kolečkové brusle SPOKEY Skylar - vel. 41 - Recenze (0)

Kolečkové brusle SPOKEY Skylar - vel. 41 - Otázky a odpovědi (0)