mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Skateboard SPOKEY Skalle Pro - černo-žlutý

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Skateboard SPOKEY Skalle Pro - černo-žlutý - Základní informace

Skateboard Spokey SKALLE PRO je vybaven ložisky ABEC7, které jsou rychlejší než ložiska označené nižšími čísly. Díky nim můžete dosahovat vysokých rychlostí jako na longboardech. Skate je vyroben ze 7mi vrstvého kanadského javoru, což je velmi odolné a pružné dřevo používané pro výrobu skateboardů. Má protiskluzovou povrchovou úpravu, která zajišťuje maximální přilnavost nohou, pomáhá udržovat stabilní polohu a usnadňuje balancování během jízdy. Polyuretanová kolečka s tvrdostí 92A – absorbují vibrace způsobené jízdou po nerovném povrchu, jsou odolná proti oděru a umožňují dosahovat vysokých rychlostí.

Spokey SKALLE PRO je skateboard, který vám umožní dosahovat neuvěřitelných rychlosti! Je vybaven ložisky ABEC7, které jsou přizpůsobeny rychlé a dynamické freestylové jízdě! Pokud chcete zvládnout základy jízdy na skateboardu a objevit v sobě vášeň pro skating, pak skateboard Spokey SKALLE PRO bude tou správnou volbou. A pokud už základy dobře ovládáte, bude tento skateboard perfektní pro technickou a dynamickou freestylovou jízdu.

Skateboard Spokey SKALLE PRO je volbou na několik let! Díky tomu zapomenete na rozlámané desky a opotřebovaná kolečka. Skateboard je vyroben ze 7mi vrstvého kanadského javoru, který má odolné a pružné dřevo, díky čemuž se nejčastěji používá k výrobě skateboardu. Skateboard má protiskluzovou povrchovou úpravu, která zajišťuje maximální přilnavost nohou, pomáhá udržovat stabilní polohu a usnadňuje balancování během provádění triků! Black grip tape (protiskluzový povrch desky) je zárukou dobré přilnavosti. Použitá polyuretanová (PUC) kolečka 52 x 32 mm s tvrdostí 92A umožňují dosahovat vysokých rychlostí. Díky této kombinaci parametrů je model SKALLE PRO tou nejlepší volbou pro jízdu na ulici – je odolný, stabilní, a především bezpečný.

Se skateboardem Spokey SKALLE PRO dosáhnete ještě vyšších rychlostí! A to díky tomu, že je vybaven ložisky ABEC7, které jsou mnohem rychlejší než ložiska označené nižšími čísly. Se skateboardem SKALLE PRO můžete dosahovat podobných výsledku jako s longboardy. Při jízdě na skateboardu Spokey snadno překonáte jakékoliv překážky. Tento model je skvělou volbou pro rychlou freestylovou jízdu. Polyuretanová kolečka poskytují vynikající přilnavost a absorbují vibrace vznikající během jízdy po nerovném povrchu. Polyuretan je velmi odolný materiál proti oděru, díky čemuž se kolečka budou opotřebovávat velmi pomalu.

Pokud přemýšlíte, jaký skateboard vybrat, a hledáte vybavení, které vám pomůže rozvíjet vaše skatingové dovednosti, a také aktivně trávit čas s přáteli či s rodinou, model Spokey SKALLE PRO je pro vás ten pravý! Nic vám nebrání v tom, zabalit si skateboard do batohu a vzít si ho s sebou na dovolenou k moři, kde určitě zpestří nejeden den odpočinku. Skateboard Spokey SKALLE PRO vám umožní dosahovat vysokých rychlostí a zároveň je bezpečný a stylový! Protiskluzový povrch desky vám pomůže udržovat lepší rovnováhu během jízdy.

Technická data:
- materiál: 7mi vrstvý ruský javor
- ložiska: ABEC7
- rozměry: 78,7 x 20 cm
- kolečka: 52 x 32 mm PUC
- tvrdost koleček: 92A
- truck: 5" seagull hliník
- tvar: double kick
- povrch desky: černá grip tape
- maximální hmotnost uživatele: 100 kg
- norma EN 13613



Balení:
  • hmotnost balení: 3 kg

Skateboard SPOKEY Skalle Pro - černo-žlutý - Parametry

Určení: Technické parametry:
Délka desky v cm:
78,70 cm
Šířka desky v cm:
20,00 cm
Nosnost:
Velikost koleček:
Ložiska:
Materiál desky:
Tvrdost koleček:
Kolečka:
Velikost koleček:
Ložiska:
Ložiska:
Barva:

Skateboard SPOKEY Skalle Pro - černo-žlutý - Recenze (0)

Skateboard SPOKEY Skalle Pro - černo-žlutý - Otázky a odpovědi (0)