mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Vzpěračský opasek SPOKEY Perun II

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (1)
Otázky a odpovědi (0)

Vzpěračský opasek SPOKEY Perun II - Základní informace

Fitness vzpěračský kožený opasek SPOKEY Perun II v klasické barvě.

Perun je kožený opasek vhodný nejen do posilovny a je skvělou ba dokonce nepostradatelnou pomůckou každého fitness cvičence. Opasek do posilovny SPOKEY s kovovou přezkou zpevní Vaše záda a sníží riziko zranění při zvedání těžkých vah. Silné a důkladné prošívání na spodní i horní straně pasu zaručuje vysokou trvanlivost a odolnost. Vzpěračský opasek je vyroben z odolné hovězí kůže z vnější strany a vnitřní část směřující k tělu tvoří jemná, pohodlná a komfortně upravená kůže.

Opasek lze povolit či utáhnout díky dvěma zástrčkám umístěným na přezce, které lze zasunout dle potřeby do celkem osmi otvorů na konci pasu. Perun je nabízen v černém a béžovém provedení s vytlačeným logem SPOKEY na vnější straně. Na výběr je z klasických velikostí: M, L a XL.

Vzpěračský opasek je zřejmě nepostradatelným nástrojem pro každého, kdo se věnuje fitness a kulturistice. Proto byste měli dobře vědět, kdy opasek používat k podpoře síly a k prevenci úrazů a kdy nikoliv. Většina sportovců totiž jakákoliv pravidla užívání opasku ignoruje a nosí opasek třeba i na stacionárním kole. Výzkumníci z Mayo Clinic v Rochesteru (Minnesota) testovali znalosti cvičenců z posiloven, týkající se zásad nošení opasků při cvičení. Zjistili, že více než 70 % je užívá nesprávně.

Nesprávné používání opasků však vede k oslabování důležitých svalových partií, jako jsou břišní svaly, vzpřimovače trupu a dalších svalových skupin uložených hlouběji. To současně vede ke zvyšování rizika zranění. Abyste se tomu vyhnuli, řiďte se následujícími pokyny k užívání opasků.

1. Opasek si berte jen tehdy, když chcete zvedat maximální závaží a nebo váhy, které se jim blíží, popřípadě tehdy, když jste utrpěli nějaké zranění nebo jste ve stavu, kdy vám hrozí zvýšené riziko úrazu.
2. Opasek si neberte nikdy, pokud se rozcvičujete nebo cvičíte pouze s malou vahou, která vás nijak nemůže ohrozit z hlediska možnosti úrazu nebo zranění.
3. Opasek noste u cviků, při kterých nadměrně namáháte spodní část zad, jako jsou například dřepy, mrtvé tahy, benchpress a přítahy napříč přes lavičku.
4. Tím, že se budete důkladně věnovat posilování svalů břicha a beder, které stabilizují trup, můžete do jisté míry funkci opasku nahradit.
5. Pamatujte si, že vzpěračský opasek se nenosí pouze kvůli prevenci zranění.

Fitness opasek musí dokonale padnout a musí zabezpečit, že střed těla bude maximálně stažen a fixován, aby nedocházelo k úrazům bederní páteře a bederního svalstva.

Technická data:
- určení: sport/fitness/vzpěračství/kulturistika/uni
- materiál: hovězí kůže
- šířka: 6/10 cm
- délka od první dírky k přezce u velikosti M: 80 cm
- délka od poslední dírky k přezce u velikosti M: 99 cm
- délka od první dírky k přezce u velikosti L: 90 cm
- délka od poslední dírky k přezce u velikosti L: 108 cm
- délka od první dírky k přezce u velikosti XL: 102 cm
- délka od poslední dírky k přezce u velikosti XL: 119 cm

Balení:
  • hmotnost balení: 0.5 kg

Vzpěračský opasek SPOKEY Perun II - Parametry

Vlastnosti:
Posilovací pomůcka:
Fitness pomůcky:

Vzpěračský opasek SPOKEY Perun II - Recenze (1)

Hodnocení produktu
1 zákazník hodnotil produkt
100%zákazníků doporučuje produkt
ověřený zákazník
03.07.2017

Vzpěračský opasek SPOKEY Perun II - Otázky a odpovědi (0)