mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Snowboard FLOW Quantum

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Snowboard FLOW Quantum - Základní informace

Flow Quantum je all mountain snowboard léty prověřený předním Flow jezdcem Scotty Lagem. Letos se pyšní zbrusu novými technologiemi Whiskey Rocks a Whiskey Shooter, které spolu s TruTwin tvarem a Pop-Camber profilem umožňují totální kontrolu nad celou deskou. Navíc je tu skluznice Sintered 4000, která vám dopřeje maximální rychlost. Díky svým bezkonkurenčním vlastnostem získal Quantum ocenění "Grade EH Board Awards" od Snowboard Canada Magazine.

Parametry
Whiskey Rocks - zbrusu nová technologie Whiskey Rocks zvyšuje akceschopnost a dodává prknu pop a přilnavost. Čtyři čedičové desky v oblastech pod patou a špičkou směřují jezdcovu energii na klíčové řídící plochy prkna a zdvojnásobují tak jeho pevnost pro lepší držení hrany ve všech podmínkách.

Whiskey Shooter - nová technologie využívá čtyři předvulkanizované karbonové pláty jedinečného tvaru, který se zužuje směrem ke špičce a patě do tvaru "V". Zaručuje tak nejlepší pop bez chvění a zároveň uvolňuje špičku a patu pro jakýkoliv přechod a nerovný terén.

Pop-Cam - třífázově klenuté prohnutí. Ve středu prkna je to tradiční camber, pod vázáním pak rovné plochy, díky kterým snowboard skvěle drží na ledu i výborně pluje v prašanu. Konce prkna jsou měkčí pro snadnou jízdu a luxusní pop.

Shape
Tru-Twin - TruTwin je esencí tvaru parkových prken. Stejná vzdálenost od špičky i patky umožní jízdu v přirozeném směru, nebo snadno přeskočit a jet fakie.

Jádro
ReFlex - nejlehčí a nejcitlivější jádro od Flow, poskytuje vám nejlehčí dřevěnou konstrukci se zachováním pevnosti. Poskytuje reakce v místech, kde to potřebujete pro jednodušší jízdu.

Skleněná vlákna
Quadrax - 0/+30/-30/90 orientace skleněných vláken a karbonu umožňuje přirozenější flexibilitu desky, která není dosažitelná s typickou Triax. Quadrax skleněná vlákna zvyšují celkovou pevnost, pop do špičky a patky a kontrolu při vysoké rychlosti prostřednictvím torzní stability.

Základna
Sintered 4000 - rychlost, absorpce vosku a odolnost, to jsou hlavní přednosti skluznice Sintered 4000. Je to dáno zaměřením na kvalitu a rychlost.

Sidecut
Dual Transitional - DT Sidecut využívá kombinaci dvou rozdílných a navzájem se doplňujících vykrojení. První z nich umožňuje rychlé krátké oblouky, zatímco druhý vám pomůže v náročném terénu, stejně jako ve vysokých rychlostech.
Velikosti: 155, 158

Snowboard FLOW Quantum - Recenze (0)

Snowboard FLOW Quantum - Otázky a odpovědi (0)