mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Snowboard FLOW Venus black

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Snowboard FLOW Venus black - Základní informace

Snowboard Flow Venus si propůjčil tvar od oceněného prkna Myriad a přidal k němu vlastní prvky pro uvolněnější jízdu v all-mountain. Super měkké prohnutí EZ-Rock a vykrojení EZ Dual Transitional s lehce vypouklou špičkou a patkou odpouští více chyb a dělá z tohoto snowboardu excelentní prkno v každých podmínkách.

Parametry
Whiskey Shooter - nová technologie využívá čtyři předvulkanizované karbonové pláty jedinečného tvaru, který se zužuje směrem ke špičce a patě do tvaru "V". Zaručuje tak nejlepší pop bez chvění a zároveň uvolňuje špičku a patu pro jakýkoliv přechod a nerovný terén.

EZ-Rock - perfektní volba pro všechny ortodoxní jibbery a jezdce, kteří požadují stabilitu. S reverzním camberem a měkkou konvexní střední částí je ideální pro jibbování a omezuje riziko kousnutí hrany. Současně přináší pořádnou porci stability a víc než poctivý pop.

Shape
Directional Twin - Directional Twin má přesně stejný tvar špičky a patky, ale s inserty více posazenými dozadu, umožňujícími větší vzdálenost od předního vázání ke špičce vašeho prkna, která vám poskytuje lepší kontrolu při all-mountain jízdě.

Základna
Optix 2000 - vysoce hustá, extrudovaná základna, která je velmi snadno udržovatelná a opravitelná. Optix 2000 je jedna z nejlépe vosk-absorbujících základen na trhu a umožní vám všechnu rychlost, kterou kdy budete potřebovat, i když zrovna nemáte navoskováno.

Sidecut
EZ Dual Transitional - sidecut používaný na rocker boardech. Prkno je měkké mezi vázáním a na špičce a patě s agresivnější přilnavostí v oblastech vázání. Tím umožňuje shovívavější jízdu v nerovném terénu a pevný radius pro rychlý, elegantní a silný carving.

Snowboard FLOW Venus black - Recenze (0)

Snowboard FLOW Venus black - Otázky a odpovědi (0)