mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Ortéza na chodidlo OPROtec

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Ortéza na chodidlo OPROtec - Základní informace

Trpíte bolestmi nohou při chůzi, běhání, nebo při jiném sportu? Nebo máte časté křeče v nohou a rozhodli jste se, že s tím budete něco udělat? Ať už jsou vaše problémy jakékoliv, naše ortéza na chodidlo vám určitě pomůže.

K čemu ortéza slouží?
Ortéza na chodidlo je určena pro každého, kdo trpí bolestmi a křečemi nohou. Díky jedinečné univerzální konstrukci, určené pro levou i pravou nohu, ortéza používá tepelnou kompresi pro zvýšení ochrany, stability a podpory na vaší cestě k uzdravení. Tento efekt je podpořen gelovou výplní, která zajišťuje pohodlí při každém kroku.

Komu je ortéza určena?
Při zaměstnání či sportu, všichni trávíme hodně času na nohou. Proto jsme vytvořili podporu chodidla pomocí podložky, která pomáhá bojovat proti všem druhům bolesti nohou a bolesti svalů. Ať už jste milovníkem sportu, který hraje fotbal třikrát týdně, nebo trávíte čas procházkami v přírode, tato ortéza na chodidlo vám může poskytnout úlevu, kterou hledáte.

A tato ortéza je skvělá pro každého, kdo trpí křečemi nohou - díky vestavěné tepelné kompresi, která zmírňuje bolest a únavu, můžete zmírnit stres v nohách a zabránit tak napětí a křečím. Tuto ortézu lze nosit při sportu a také jako součást každodenních činností k omezení příznaků plantární fascitidy.

Rozloučte s bolestí nohou pomocí OPROtec ortézy na chodidla.

Technická data:
- velikost: univerzální



Balení:
  • hmotnost balení: 0.15 kg

Ortéza na chodidlo OPROtec - Parametry

Typ: Pevnost: Velikost:
Velikost:

Ortéza na chodidlo OPROtec - Recenze (0)

Ortéza na chodidlo OPROtec - Otázky a odpovědi (0)