mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Veslovací trenažer HMS ZM5005 magnetický

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Veslovací trenažer HMS ZM5005 magnetický - Základní informace

Magnetický, veslovací trenažér HMS ZM5005 se vyznačuje skvělou funkčností, stylovým designem a možností postavení do vertikální polohy pro úsporu místa. Systém zátěže tvoří tažné lano, které se navíjí pomocí pružiny zpět do bubnu. Při zatáhnutí za lano se roztáčí 3 kilogramové zátěžové kolo, jehož pohyb je omezován elektronicky nastavitelnou, magnetickou brzdou.

Regulace zátěže se ovládá tlačítky na ovládacím panelu a na výběr máte ze 6-ti úrovní. Konzole je samozřejmě vybavena přehledným displejem, který má tři segmenty. První segment zobrazuje čas tréninku, vzdálenost a počet přítahů. Druhý segment zobrazuje počet přítahů za minutu a čas na 500 metrů, třetí segment zobrazuje aktuálně zvolenou zátěž.

Pod displejem nalezneme samotná tlačítka pro změnu zátěže a 2 tlačítka pro manuální spuštění, zastavení, nebo pozastavení tréninku. Konstrukce veslovacího trenažéru HMS ZM5005 je designovým skvostem, který skvěle zapadne do každé moderně zařízené domácnosti. Nejde ale jen o design, ale také o funkčnost, kdy po demontáži pedálů a povolení pojistky po straně bubnu, jde konstrukci zvednout. Trenažér tak můžete schovat například do skříně. Tréninkem na veslovacím trenažéru se zapojuje do pohybu až 84% svalů, jde tedy o skvělého pomocníka pro aerobní trénink.

Technická data:
- odpor: magnetický
- zatížení: 6 stupňové
- zátěžové kolo: 3 kg
- délka: 176 cm
- šířka: 60 cm
- výška: 49 cm
- váha: 27 kg
- maximální zatížení: 150 kg


Balení:
  • hmotnost balení: 35 kg

Veslovací trenažer HMS ZM5005 magnetický - Parametry

Regulace zátěže:
Regulace zátěže:
Vlastnosti:
Brždění:

Veslovací trenažer HMS ZM5005 magnetický - Recenze (0)

Veslovací trenažer HMS ZM5005 magnetický - Otázky a odpovědi (0)